O nama

Dobrodošli u Koznik Lounge Bar

Mesto u kojem se elegancija spaja sa autentičnošću.
Smešten u samom srcu Vrnjačke Banje, na obodu parka predstavlja pravi mali raj za
ljubitelje dobrog ukusa i uživanja u životu.

Inspiracija

Koznik je jedno od najočuvanijih srednjovekovnih utvrđenja u Srbiji.

Smešteno nedaleko od Vrnjačke Banje u okolini planine Goč, oslikava bogatstvo istorijskog i kulturnog nasleđa regije. Podignuto je u vreme vladavine kneza Lazara Hrebeljanovića (1371-1389) i svedoči viteškoj prošlosti Srbije.
Tvrđava Koznik se prvi put u izvorima pominje u Lazarevoj povelji manastiru Lavra svetog Atanasija na Svetoj Gori. Povelja je doneta u ‘plemenitom gradu Kozniku’ 8. avgusta 1381. godine. Brojne legende i narodna predanja koja okružuju tvrđavu ostale su da podsete na neka davno zaboravljena vremena.

Utočište Sofisticiranog

Užitka u Srcu

Vrnjačke Banje

Koznik Lounge Bar je elegantno utočište smešteno u samom srcu Vrnjačke Banje, nedaleko od prelepog parka koji odiše svežinom i lepotom. Naša misija je da stvorimo jedinstveno iskustvo za sve naše goste, pružajući im nezaboravne trenutke opuštanja, uživanja i druženja.

Sa pažljivo osmišljenim ambijentom koji spaja modernu eleganciju sa toplom atmosferom, Koznik Lounge Bar je savršeno mesto za okupljanje sa prijateljima, romantične večere ili jednostavno opuštanje uz omiljeno piće. Naš tim stručnih barista i kuvara posvećen je tome da svakom gostu pruži vrhunsku uslugu i zadovolji sve gastronomske želje.
U Koznik Lounge Bar-u verujemo u stvaranje jedinstvenih trenutaka i uspomena za naše goste. Dođite i pridružite nam se u ovoj avanturi ukusa, mirisa i uživanja. Dobrodošli u našu oazu luksuza i zadovoljstva!